Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Zaanstad Logo

Riool ontstoppen

Riool Ontstoppen Zaanstad

Wij verhelpen jouw riool verstopping

ZAANSTAD

Riool ontstoppen Zaanstad?

Riool ontstoppen Zaanstad? Een riool is het makkelijkst te ontstoppen met een manier waarmee je de oorzaak direct aanpakt. Hiermee hou je de overlast ook zo klein mogelijk. Alleen oplossen is helaas niet altijd makkelijk. Waarschijnlijk heb je vragen, zoals: Hoe vind je de verstopping? Hoe ontstop ik het?

We begrijpen het wanneer er vragen zijn. Wij helpen je graag! Bel vrijblijvend met 075 201 27 85 om jouw klus te bespreken. Riool Ontstoppen Zaanstad staat voor je klaar!

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Riool

Locatie riool verstopping opsporen

De grote vraag is: op welke plaats bevindt de rioolverstopping zich? Dit is tevens het beginpunt om de riolering te ontstoppen.

Een rioolverstopping kan je op verschillende manieren ontdekken. Het kan bijvoorbeeld zijn dat het water in de gootsteen gaat borrelen wanneer je de wc doorspoelt. Of dat het water minder goed wegloopt. Deze voorbeelden verklaren een verstopping in de rioleringsleidingen. Het is verstandig hier rioolspecialisten bij te betrekken. 

Het kan ook zo zijn dat een specifieke afvoer verstopt geraakt is. Op dat moment blijft er water in de douchebak staan of wordt het water in de gootsteen bijvoorbeeld niet goed afgevoerd? Hierbij komt het vaak voor dat haren en zeepresten de boosdoeners zijn. Zij zorgen voor ophopingen achter het afvoer en de sifon. Dit kan op zijn beurt weer voor vervelende, hardnekkige verstoppingen zorgen.

Om de bron van een rioolverstopping te vinden, is het doorspoelen van de rioolaansluitingen zeker een aanrader. Dit doe je door in elke aansluiting een emmer water weg te gieten. Wanneer er een waterkolk ontstaan, is de afvoer niet verstopt. Is dit niet geval en blijkt het toch een verstopping? Dan kun je het beste bellen met 075 201 27 85 om de situatie te bespreken.

Ontstoppen Zaanstad Logo
Loodgieter ontstoppen Zaanstad afvoer

Hogedruk

Riool ontstoppen met een hogedrukreiniger

Veel verstoppingen worden verholpen door middel van een hogedrukreiniger. Een hogedrukreiniger is namelijk een krachtige manier voor het ontstoppen van een riool, maar tegelijkertijd komen hier ook veel risico’s kijken. Daarom raden wij je aan eerst andere methoden gebruiken. Bijvoorbeeld het gebruik van een ontstoppingsveer, de plopper of zuiveringszout.

Heeft dit geen effect, en wil je toch aan de slag met een hogedrukreiniger? Dan is het van cruciaal belang dat je professioneel en zorgvuldig werkt. Je wilt natuurlijk voorkomen dat je badkamer of keuken overstroomt met water. Daarom lees je hieronder hoe je dit op de goede manier doet.

Stop de kop van de hogedrukreiniger in de afvoer. Doe dit zo diep als het kan. Hierna spuit je de afvoer ongeveer 3 minuten flink door. Wees wel alert! binnen een paar seconden kan een afvoer helemaal overstromen.

Voor directe hulp, verstoppingen of storingen bel je met spoed de vakmannen van Ontstoppen Zaanstad op 075 201 27 85.

Ontstoppingsveer

Riool ontstoppen met ontstoppingsveer

De ontstoppingsveer is een effectief en handig wanneer je riool wordt verstopt door bijvoorbeeld een prop restafval.

Deze flexibele veer druk je gemakkelijk in de afvoer. Spoel hierna de afvoerbuis wel door. Zo blijft het afval niet opnieuw in de afvoer zitten. Wel is het mogelijk dat er schade ontstaat bij het verkeerd gebruiken van deze veer. Wees daarom voorzichtig en zet niet te veel kracht.

Ook is de ontstoppingsveer in combinatie met soda (zuiveringszout) zeer effectief. Soda zorgt ervoor dat de laatste aanslag loskomt van de afvoerwand in het riool. Dit resulteert in een buitengewoon goede ontstopping.

Kom je er zelf niet uit? Of schakel je liever een expert met jarenlange ervaring in? Dit begrijpen we. Wanneer je ons inschakelt, staan we vaak dezelfde dag al bij jou aan de deur. Neem contact op met Ontstoppingsdienst Zaanstad via 075 201 27 85.

Ontstoppen afvoer Zaanstad
Ontstoppingsdienst Zaanstad

Plopper

Afvoer ontstoppen met een plopper

Het gebruik maken van een plopper is een verantwoorde methode bij het riool ontstoppen. De plopper creëert druk en waarmee de verstopping los moet komen.

Pak de ontstopper en druk deze tegen de wand van de afvoer. Let hierbij op dat de hele afvoerrand bedekt is. Nadat de plopper goed vastzit trek je een aantal keer aan de plopper. Om het afval echt goed los te maken is het soms noodzakelijk om dit proces een aantal keer te herhalen.

Is het gelukt? Spoel dan de afvoer goed door met water. Weer raden we het gebruik van soda hierbij aan. De soda zorgt er namelijk voor dat de laatste resten afval goed worden losgeweekt.

Wil je hulp bij jouw klus? Bel dan gratis en vrijblijvend naar 075 201 27 85.

PREVENTIE

Riool ontstoppen met soda

Er is al vaker genoemd dat soda een effectieve ontstoppingsmanier is. Hierbij is soda naar voren gekomen als hulpmiddel bij een andere methode. Maar soda is ook een opzichzelfstaande manier bij bij het ontstoppen van het riool. Hieronder leggen we jou uit hoe je dit zelf kunt doen.

Schep als eerste de soda met een lepeltje in de verstopte afvoer. laat dit een aantal minuten intrekken. Spoel de afvoer daarna door met kokend water. Dit kun je het beste een aantal keren herhalen voor een optimaal resultaat.

Soda heeft een ontvettende werking. Dit zorgt ervoor dat afvalresten als zeep of haren beter loslaten. Daarom kun je deze methode dus goed gebruiken voor het ontstoppen van een doucheputje, wastafel of gootsteen.

Geeft het ontstoppen, ondanks herhaaldelijke pogingen, geen resultaat? Bel dan onze spoedservice van Ontstoppen Zaanstad op 075 201 27 85.

Ontstoppen Zaanstad Leiding
Riool ontstoppen Zaanstad graven

Middelen

Gebruik deze middelen niet

Wij raden de middelen die bouw- of supermarkten aanbieden af. Het gebruik van deze ontstoppingsmiddelen kan namelijk resulteren in beschadigingen aan de binnenkant van de afvoer. Deze chemicaliën kunnen namelijk een bijtende werking hebben.

Daarnaast vervuil je hiermee ook nog eens het water dat in het hoofdriool komt. We raden je daarom niet aan deze middelen te gebruiken.

Het wél op een verantwoorde en professionele manier laten aanpakken? Bel dan snel met Ontstoppen Zaanstad op 075 201 27 85.

Vakmannen

Schakel hulp in bij hardnekkige rioolverstoppingen

Wilt het ontstoppen van je riool nog niet echt lukken? Schakel dan de hulp onze ervaren ontstoppers in! Het team van Ontstoppen Zaandam heeft jarenlange ervaring binnen dit vakgebied. Verder beschikken ze over een VCA-diploma met het juiste gereedschap en leveren 24/7 hulp bij het verhelpen van verstoppingen.

Maak tijdig een afspraak en wij zorgen dat jouw verstopping verleden tijd wordt.

Woonachtig in Zaanstad en omstreken? Vaak staan we dezelfde dag nog voor je deur. Bel daarom nu naar Ontstoppingsdienst Zaanstad op 075 201 27 85.

Graven riool Zaanstad

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-zaanstad

WC verstopt

Heb je te maken met een verstopte WC? En woon je in Zaanstad en omstreken? Dan kun je terecht bij de vakmannen van Ontstoppen Zaanstad. Wij bieden de snelste service. Maak snel een afspraak!

loodgieter-zaanstad-ontstopping

Afvoer verstopt

Spoelt de gootsteen niet meer goed door? En woon je in Zaanstad en omstreken? Maak snel een afspraak en wij zijn binnen no-time bij je!

loodgieter-in-zaanstad-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Zaanstad

Woon jij in Zaanstad en omstreken? En wil jij problemen met het riool liever voorkomen? Wij kunnen in gevallen van nood met spoed ter plaatse zijn. Neem direct contact op met Ontstoppingsdienst Zaanstad!

loodgieter-zaanstad-verstopping

Riool verstopt

Riool verstopt Zaanstad

Heb jij last van een hardnekkige rioolverstopping? En woon jij in Zaanstad en omstreken? Wij helpen je graag! Bel vandaag nog naar de Ontstoppen Zaanstad.

Loodgieter Zaanstad Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Heb jij last van een verstopt doucheputje? En woon jij de omgeving van Zaanstad? Neem dan vrijblijvend contact op met Ontstoppen Zaanstad! Wij geven je het beste advies en zorgen bovendien voor een passende oplossing.

Riool ontstoppen

Vakmannen Riool Ontstoppen Zaanstad

Onze vakkundige, ervaren loodgieters lossen jouw rioolverstopping graag voor je op. We hebben hier ruime ervaring in opgebouwd afgelopen jaren: van ontstoppen tot kelders leegpompen. Dit doen wij met onze unieke pomp die meer dan 6300 liter weg kan pompen. Daarom kunnen wij je altijd helpen met verschillende ontstoppingswerkzaamheden.

Wij bieden de beste service en daar zijn wij overtuigd van. Daarom bieden wij volledige garantie op onze werkzaamheden.

Om samen te bepalen wat de juiste oplossing is, kan je ons gratis en vrijblijvend contacteren via 075 201 27 85.

Partners: Riool.linkkwartier , Riool.beginzo , riool.startbeurs , riool.web-directory , riool.jouwbegin , riool.beginspot , riool.linkjespagina , riool.vinddirect  , riool.onzestart , riool.linkmee , riool.zoekvinden , riool.uwpagina , riool.startze , riool.m4n

Verstopping Zaanstad

Spoedloodgieter

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze spoed loodgieters van Riool Ontstoppen Zaanstad!

Riool Zaanstad

Rioolverstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter Zaanstad Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade en overlast, schakel vandaag nog een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Wij kunnen niet anders zeggen dan dat we zeer tevreden zijn over de dienstverlening van Ontstoppen Zaanstad. Altijd snelle, vakkundige service!

Jumbo Zaanstad

Bij ons heeft Ontstoppen Zaanstad twee afvoeren ontstopt. Wij zijn erg tevreden over de geleverde services. Goed werk!

FC Zaanstad

Altijd snelle en klantvriendelijke service. Heel erg bedankt Ontstoppen Zaanstad.

Brandweer Kazerne Zaanstad

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

075 201 27 85

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Zaanstad

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Zaanstad