Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Zaanstad Logo

Afvoer 

Afvoer verstopt Zaanstad

Wij verhelpen jouw afvoer verstopping

ZAANSTAD

Afvoer verstopt Zaanstad?

Afvoer verstopt Zaanstad? Het vinden van een goede oplossing voor een verstopte afvoer kan soms verwarrend zijn. Op het internet worden tig manieren en middelen aangeboden. Het kan soms onduidelijk zijn wat nu wel, en wat niet goed functioneert. Om die reden helpen wij je graag met het vinden een goede oplossing voor een verstopte afvoer. Op deze pagina vindt je allerlei tips, met uitleg!

Heb je echt alles geprobeerd maar kom je er niet uit? Of heb je liever dat één van onze ervaren rioolspecialisten het doet? Wij staan voor je klaar!

Afvoer verstopt? Of heb je twijfels omtrent een verstopte afvoer? Bel snel en vrijblijvend naar 075 201 27 85 om jouw situatie te bespreken.

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Ontstoppingsdienst

Ontstoppingsdienst Zaanstad

Ben jij op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in Zaanstad? Je bent absoluut aan het goede adres bij ons! Wij kunnen je helpen met alle soorten verstoppingen.

Wij, de specialisten van Ontstoppen Zaanstad, zijn snel ter plaatse. Daarnaast zoeken wij zoeken naar de best passende oplossing. Wij lossen gegarandeerd alle afvoerproblemen voor je op!

Hier houdt onze service nog niet op. Naast het ontstoppen van je afvoer geven wij je namelijk ook vrijblijvend advies. Alles om ervoor te zorgen dat jij je afvoer in optimale staat houdt.

Wat het probleem ook mag zijn, Ontstoppingsdienst Zaanstad lost het op! Je kunt ons bereiken via  075 201 27 85 om jouw klus te bespreken.

Ontstoppen Zaanstad Logo
Loodgieter ontstoppen Zaanstad afvoer

Spoed

Bij spoed 24/7 bereikbaar!

Wanneer jouw afvoer niet goed doorloopt, is de kans groot dat je te maken hebt een verstopping. Soms kun je dit gemakkelijk zelf oplossen. Wij, specialisten op dit gebied, hebben om die reden een aantal waardevolle tips voor jou.

Loopt de afvoer hierna nog niet goed door? Bel ons voor een snelle service op 075 201 27 85. Ontstoppingsdienst Zaanstad helpt je graag!

Afvoerfilters

Afvoerfilters controleren

Het komt regelmatig voor dat elektrische apparaten (denk aan vaatwassers) geblokkeerd worden. Vaak wordt deze verstopping veroorzaakt door een vieze filter. Daarom doe je er goed aan deze te controleren.

De meeste filters zijn eenvoudig los te halen uit het apparaat. Wanneer je ziet dat de filters vies zijn, maak deze dan schoon met warm water. Laat de filters daarna even drogen. Vervolgens kun je ze terug plaatsen op de plek waar ze vandaan kwamen.

In veel gevallen is met deze simpele stap het probleem van de afvoerverstopping al opgelost!

Ontstoppen afvoer Zaanstad
Afvoer verstopt Zaanstad

Sifon

Sifon legen

De kans is zeer groot dat je afvoer is voorzien van een sifon. Dit is de stankafsluiter die tegenwoordig op vrijwel elke afvoer gemonteerd wordt. Het komt soms voor dat de zogeheten sifon niet meer goed werkt. Dit wordt veroorzaakt door troep aan de binnenzijde van de sifon. Hierdoor vloeit het water niet meer goed door.

Hoe kan je dit probleem verhelpen? Je kan eenvoudig de sifon loshalen en het vuil eruit halen. Vervolgens draai je de sifon er weer op. Waarschijnlijk loopt het water nu weer soepel door!

Soda+azijn

Afvoer ontstoppen met zuiveringszout en azijn

De praktijk heeft uitgewezen dat een reiniging met zuiveringszout (baking soda) goed werkt wanneer je afvoer verstopt zit.

Hoe doe je dit? Voeg zuiveringszout toe aan wat water en giet de mengeling langzaam in de verstopte afvoer. Je verkrijgt het beste resultaat wanneer je dit een nachtje laat inwerken.

Tip! Wil je een nog sterker effect? Meng dan de baking soda met azijn.

Ontstoppen Zaanstad Leiding
Riool ontstoppen Zaanstad graven

Plopper

Ontstoppen met een plopper

Een andere effectieve manier om een verstopte afvoer los te laten komen is een plopper op de gootsteen zetten.

Hoe doe je dit? Beweeg de plopper met kracht op en neer op de gootsteen. Hiermee creëer je namelijk zuigkracht. Dit zorgt ervoor dat de leidingen weer loskomen van vuil.

Hulp of advies nodig? Bel vrijblijvend met Ontstoppen Zaanstad om jouw klus te bespreken met onze experts via 075 201 27 85.

Ontstoppingsveer

Afvoer ontstoppen met een ontstoppingsveer

Een andere effectieve manier om een verstopte afvoer los te laten komen is een ontstoppingsveer. Wanneer je aan de slag gaat met een ontstoppingsveer, is het belangrijk dat je zorgvuldig te werk gaat.

Hoe doe je dit? Het is de bedoeling dat deze veer met het uiteinde in de verstopte afvoer gaat. Zet hierbij niet te veel kracht, zo voorkom je dat je mogelijk schade aanricht. Wanneer je de verstopping bereikt hebt, kan je het beste duwen, trekken en draaien met de veer. Let op: doe dit voorzichtig. Verwijder de veer vervolgens weer uit de afvoer.

Wanneer je de afvoer succesvol hebt ontstopt, merk je meteen verschil. Vloeit het water goed door? Dan is de verstopping opgelost.

Alsnog problemen? Bel Ontstoppingsdienst Zaanstad dan snel en gemakkelijk via 075 201 27 85. Dan zorgen wij voor de rest!

Graven riool Zaanstad
loodgieter-aan-het-werk-in-badkamer

OORZAKEN

Waardoor raakt het riool verstopt?

Er zijn verschillen manieren waarop een afvoerverstopping kan ontstaan. Dit kan bijvoorbeeld door vetresten, chemisch afval, een toiletblok, tampons of andere voorwerpen door te spoelen.

Een tweede optie is een breuk in de leiding. Hierdoor heeft vuil de mogelijkheid zich op te hopen in de gescheurde leiding en dit veroorzaakt uiteindelijk een verstopping.

Zo gebeurt het ook met regelmaat dat ingegroeide boomwortels zorgen voor een rioolverstopping. Dit gebeurt vooral bij oudere leidingen. Hier dringen boomwortels eenvoudig in de afvoerbuizen.

Wanneer er een aardverschuiving plaatsvindt, kan het riool verschuiven. Je zult begrijpen dat dit probleem wat ingewikkelder ligt.

Er zijn dus veel manieren waarop een afvoerverstoppingen kan ontstaan. Heb jij ook last van een verstopping? En wil je zo snel mogelijk een oplossing? Bel dan direct naar 075 201 27 85.

Voorkomen

Het voorkomen van afvoer verstoppingen

Voorkomen is beter dan genezen. Dat is de reden waarom de staat van de afvoer belangrijk is. Je kunt hier zelf aan bijdragen, door goed te letten wat je door de afvoer spoelt. Het is uiteraard niet verstandig om frituurvet, olie of etensresten door de afvoer te spoelen.

Verstoppingen ontstaan geleidelijk. Daarom is het goed om zo nu en dan een controle uit te voeren op de rioleringen. Dit kan hardnekkige verstoppingen voorkomen.

Onze goede meetapparatuur maakt het een stuk makkelijker de staat van de afvoer te controleren. Daarom staan wij dag en nacht voor je klaar! Wij zijn te bereiken op 075 201 27 85.

Loodgieter Zaanstad Ontstoppen
WC ontstoppen Zaanstad

TARIEF

Kosten afvoer ontstoppen

Wanneer je een oplossing wilt voor je verstopte afvoer, doe je er goed aan ons te contacteren. Wij kunnen het met spoed voor je oplossen.

De prijs die wij vragen is afhankelijk van de reparaties, de inspecties, de gereedschapskosten en het aantal arbeidsuren.

Wat vaststaat, is dat wij altijd voor een eerlijke prijs zorgen. Wij starten pas met onze werkzaamheden wanneer we jouw goedkeuring hebben.

Onze specialisten zullen met hun efficiënte werkwijze zorgen voor een goede oplossing! Wil jij ook direct een oplossing voor jouw verstopte afvoer? Bel dan snel naar 075 201 27 85.

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-zaanstad

WC verstopt

Heb je te maken met een verstopte WC? En woon je in Zaanstad en omstreken? Dan kun je terecht bij de vakmannen van Ontstoppen Zaanstad. Wij bieden de snelste service. Maak snel een afspraak!

loodgieter-zaanstad-ontstopping

Afvoer verstopt

Afvoer verstopt Zaanstad

Spoelt de gootsteen niet meer goed door? En woon je in Zaanstad en omstreken? Maak snel een afspraak en wij zijn binnen no-time bij je!

loodgieter-in-zaanstad-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Zaanstad

Woon jij in Zaanstad en omstreken? En wil jij problemen met het riool liever voorkomen? Wij kunnen in gevallen van nood met spoed ter plaatse zijn. Neem direct contact op met Ontstoppingsdienst Zaanstad!

loodgieter-zaanstad-verstopping

Riool verstopt

Heb jij last van een hardnekkige rioolverstopping? En woon jij in Zaanstad en omstreken? Wij helpen je graag! Bel vandaag nog naar de Ontstoppen Zaanstad.

Loodgieter Zaanstad Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Heb jij last van een verstopt doucheputje? En woon jij de omgeving van Zaanstad? Neem dan vrijblijvend contact op met Ontstoppen Zaanstad! Wij geven je het beste advies en zorgen bovendien voor een passende oplossing.

Over ons

Over Afvoer Ontstoppen Zaanstad

Last van een verstopte afvoer? Dit wil je natuurlijk snel opgelost zien worden.

Wij pakken alle rioleringsproblemen in Zaanstad en omstreken aan. Onze gespecialiseerde loodgieters bieden snelle en vakkundige service.

Wij zijn te bereiken op 075 201 27 85.

Verstopping Zaanstad

Spoedservice

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze vakkundige loodgieters!

Riool Zaanstad

Riool verstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter Zaanstad Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade schakel direct een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Wij kunnen niet anders zeggen dan dat we zeer tevreden zijn over de dienstverlening van Ontstoppen Zaanstad. Altijd snelle, vakkundige service!

Jumbo Zaanstad

Bij ons heeft Ontstoppen Zaanstad twee afvoeren ontstopt. Wij zijn erg tevreden over de geleverde services. Goed werk!

FC Zaanstad

Altijd snelle en klantvriendelijke service. Heel erg bedankt Ontstoppen Zaanstad.

Brandweer Kazerne Zaanstad

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

075 201 27 85

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Zaanstad

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Zaanstad